KABANOSY
- olšanský kabanos
- slovenský kabanos
- trampské cigáro
PÁRKOVINY
- fofr párky
- slabé párky
- silné párky
- slabé párky
- špekáčky
KLOBÁSY
- olšanská klobása
- dědova klobása
- chorizo klobása
- zbojnická klobása
- jelení klobása
- vysočina klobása
- ostravská klobása
- jelení klobása
- šunková klobása se sýrem
- čalajská klobása
POLÉVKY
- zabijačková polévka
- drštková polévka
VAŘENÉ VÝROBKY
- tlačenka
- jitrnicový prejt
- jelitkový prejt
- jitrnice
- jelítka
SPECIALITY
- debrecinská pečeně
- pečená sekaná
- bůčkový závin
- myslivecká pečeně
- uzené filé (kotleta)
- paštika s medvědím česenekem
- maso ve vlastní štávě
- lunchmeat
- pečená kýta *
- pečená selátka *
- šunka od kosti *
SALÁMY
- šunkový salám
- šunka standart
- gothajský salám
- junior salám
- chorizo salám
- vysočina salám
SALÁMY JINÝCH FIREM
- poličan salám
- paprikáš salám
- lovecký salám
- malokarpatský salám
- herkules salám
- cesare salám s vlašskýmy ořechy
- parmeo salám
- carneo salám
- turistický salám
UZENÁ MASA
- uzený bok
- anglická slanina
- anglická krkovice
- uzená krkovice
- uzená kýta
- uzená plec
- uzené koleno zadní
- uzený špek
- uzená žebra plochá
- uzená žebra V.I.P.
- uzené kosti
- uzená hlava *
- uzený jazyk *
- uzené nožky *
- pečená křídla *
- pečená stehna *
Maso
VEPŘOVÉ MASO
- vepřová plec 4D
- vepřová plec K.U.
- vepřová kýta s kostí
- vepřová kýty bez kosti
- vepřová kýty bez kosti K.U.
- vepřová kotleta s kostí s panenkou
- vepřová kotleta s kostí bez panenky
- vepřová kotleta bez kosti bez řetízku
- vepřová krkovice s kostí
- vepřová krkovice bez kosti
- vepřový bok s kostí
- vepřový bok bez kosti
- vepřové nožky
- vepřové hlavy
- vepřové kůže
- vepřové kosti
- vepřový lalok
- vepřový ořez 80%libovost
- vepřový ořez 50%libovost
- mleté maso
- vepřová panenka
VEPŘOVÉ DROBY
- vepřová játra
- vepřová srdíčka
- vepřové ledvinky
- vepřový jazyk
HOVĚZÍ MASO
- hovězí zadní kýta
- hovězí přední krk
- hovězí plec
- hovězí kližka
- hovězí falešná svíčková
- hovězí pravá svíčková
- hovězí líčka (obj.4 dny předem )
- morková kost (obj.4 dny předem )
- hovězí žebro
- hovězí harfa
- hovězí drštky
MRAŽENÝ SORTIMENT
- kuře blok kalibr
- slepice
- kačení stehna
- kachna
- kuřecí játra
- polévková kuřecí směs
- králíčí stehna *
- rybí filé plátky volně ložené
- rybí filé kosty
- kuřecí čtvtrky blok
- kuřecí stehna blok kalibr
- krůta *
- krocan *
- husa *
KUŘECÍ MASO
- kuře
- kuřecí prsa
- kuřecí stehna
- kuřecí čtvrtky
- kuřecí křídla
ZVĚŘINOVÉ MASO
- zvěřinový ořez **
- jelení plec **
- jelení kýta **
- kančí plec **
- kančí kýta **
- jelení maso na guláš **
* objednávejte minimálně 4 dny předem
* objednávejte minimálně 5 dnů předem